ABC-TEAM LOPPUOTTELUIHIN

21.02.2017

Lauantaina 18.2. pelattiin Hämeenlinnassa Indoor-hockeyn 5/5 SM-turnaus. ABC-Team pelasi turnauksessa erittäin hyvää peliä ja varmisti näin myös paikkansa SM-loppuotteluihin.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui heti tuleva loppuotteluvastustaja HC Kilppari Turusta. Ottelu oli erittäin korkeatasoinen ja ainakin ABC:n osalta paras peli vuosikausiin. Peli oli todella tasainen alusta loppuun saakka. Kokoajan kuitenkin tuntui siltä, että ottelu kääntyy kyllä meidän voitoksemme! Aivan ensimmäisen puoliajan lopulla turkulaiset kuitenkin yllättivät ABC:n puolustuksen pystysyötöllä, josta hyökkääjän ohjaus meni ABC maaliin - tilanne 0-1! ABC:llä oli kyllä 3-4 todella hyvää maalipaikkaa, joista kuitenkaan ei viimeistelyssä onnistuttu!

Toinen puoliaika sujui samoissa merkeissä, mutta lisämaaleja ei kuitenkaan saatu aikaiseksi. Lyhyet kulmat ottelussa 3-3, joka sekin kertoo ottelun tasaisuudesta.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Seinäjoen United, joka vielä periaatteessa kilpaili Hämeenlinnaan tullessaan loppuottelupaikasta meidän kanssamme. Haaveet kariutuivat kuitenkin Unitedin hävittyä HT-85:lle maalein 3-4 ensimmäisessä ottelussaan. ABC hallitsi ottelua mielin määrin ja jo 8 min kohdalla tilanne oli 3-0 ABC:lle. Lopputulos 7-2 kertoo kyllä aika hyvin mitä pelissä tapahtui! Erityisesti on huomioitava Patrick Ollas, joka teki ottelussa 3 maalia. Muut pisteet ottelussa: Petri Mikkola 1+3, Joonas Helenius 1+3, Jon Lindström 1+2 ja Eemeli Moilanen 1+0.

Kolmannessa ottelussa vastaan asettui HT-85. Ottelu ratkesi jo heti ottelun alussa, ja jo 6 min kohdalla tilanne oli 4-0 meille. Loppunumerot 9-3 (5-1) kertovat kyllä kaiken. Tässä ottelussa Tony Meski teki 3 maalia. Muut pisteet: Jon Lindström 2+1, Joonas Helenius 2+1, Eemeli Moilanen 0+3, Patrick Ollas 1+1, Aki Väyrynen 1+0 ja Petri Mikkola 0+1.

Loppuottelut pelataan sunnuntaina 5.3. Turussa ja sitten lauantaina 11.3. Hämeenlinnassa.