VOITOKAS VIIKONLOPPU MAAHOCKYESSÄ

16.08.2021

Perjantaina 13.8. pelattiin Naisten SM-sarjan ottelu, kun sarjan kärkijoukkue HC Porvoo kohtasi Velodromilla kotijoukkue ABC-Teamin. Ennakkoon oli odotettavissa tiukka ja tasainen ottelu - ja niinhän siinä kävikin!

Ottelun ensimmäinen jakso sujui tasaisena, vaikkakin ABC hallitsi ottelun kulkua selvästi. Toinen jatkui samoissa merkeissä puoliaikaan asti. Kolmas jakso oli ABC-Teamille selvästi ottelun heikoin, ja Porvookin sai hieman otetta pelistä - mutta maaleja ei kuitenkaan saatu aikaiseksi kumpaankaan päähän! Sitten ottelun kulku muuttui selvästi, ABC painoi päälle koko ajan - Porvoo pääsi ainoastaan yhden kerran meidän rinkiimme ja peli pyöri lähes koko ajan Porvoon kenttäpuoliskolla! Kun ottelua oli jäljellä vajaat 3 min, ABC-Teamin Elena Mäkelä iski pallon lähietäisyydeltä Porvoon maaliin! Ottelu päättyikin näin ABC-Teamin ansaittuun voittoon!

Miesten joukkue kohtasi Seinäjoen Unitedin runkosarjan ottelussa, ja ennakkoon ei oikein ollut käsitystä siitä, miten ottelun kulku etenee! ABC hallitsi ottelua kuitenkin selvästi, ja kun tuomari vihelsi ottelun päättyneeksi, niin taululla komeilivat ABC:n voittolukemat 2-7.

Ottelun maalit:  5 min  0-1  Eemeli Moilanen - syöttäjänä Heshan Azzam,  10 min 1-1 United,  12 min  1-2  Jon Lindström - Hesham Azzam,  30 min  1-3  Ari Kukkonen,  41 min  1-4  Santeri Määttänen - Hesham Azzam,  46 min  2-4  United,  48 min  2-5  Hesham Azzam - Petri Mikkola,  54 min  2-6  Ari Kukkonen - Tuomas Mäkinen,  56 min  2-7  Santeri Määttänen - Tuomas Hämäläinen.