NELJÄ VOITTOA ABC-TEAMILLE

16.12.2019

Hämeenlinnassa pelattiin Indoor-hockeyn SM-sarjan turnaus sekä Naisille että Miehille. ABC-Teamin molemmat joukkueet voittivat pelaamansa ottelut ja vahvistivat siten asemiaann sarjataulukoiden kärjessä.

Miehet kohtasivat ensimmäisessä ottelussaan HT-85 joukkueen. Ottelu oli tasainen ja tiukka. ABC johti puoliajalla 1-2.  HT tasoitti ottelun heti toisen puoliajan alussa. Ottelun voiton ABC:lle ratkaisi sitten Azzam Hesham tekemällä jakson puolivälissä 2 nättiä maalia, siirtäen täten ABC:n 2-4 johtoon!  HT kaunisteli sitten loppunumeroiksi 3-4 aivan ottelun viime hetkillä - osan ABC pelaajista keskittyessä protestoimaan jotain tai jostain! Toisessa ottelussa vastaan asettui puolustava Suomenmestari KILPPARI Turusta. Puolustamisesta ei kyllä oikein voi puhua tässä yhteydessä, sillä ABC voitti ottelun 7-2. Ottelu oli Kilppareille jo neljäs perättäinen häviö sarjassa - voittotili avaamatta!

Naisille ottelu Warriorsia vastaan oli todella mielenkiintoinen, olihan ABC hävinyt ensimmäisen keskinäisen ottelun 1-2 - ehkä yllättäinkin! Ottelussa Warriors siirtyi heti ensimmäisellä hyökkäyksellä 1-0 johtoon, jonka ABC kuittasi jo parin min päästä Henna Viitamäen tasoittaessa tilanteeksi 1-1. 16 min kohdalla Warriors siirtyi 2-1 johtoon. Kun peliä oli pelattua 28 min, niin Johanna Yoshimura kavensi tilanteeksi 3-2. Ottelussa pelataan 4 x 10 min jaksoa, kun viimeinen jakso ottelussa alkoi, niin olimme 3-2 tappiolla - mutta emme enää hetken päästä! Sillä ABC iski 3 maalia minuutin aikana: 3-3 Johanna Yoshimura - Elena Ronkainen  3-4 Anu Mäkelä-Tihveräinen - Johanna Yoshimura  3-5 Anu Mäkelä-Tihveräinen - Johanna Yoshimura! Oli siinä ihmettelemistä kerrakseen, sillä maalit olivat täydellisiä kopioita toisistaan! Loppunumeroiksi 4-5 Warriors kaunisteli pari min ennen ottelun päättymistä. Toinen ottelu Vantaa HC - ABC-Team 0-10 - siinä ei ole paljon lapsille kertomista!
Maalit ja syötöt:  Elena Ronkainen 1+6, Johanna Yoshimura 4+0, Carmen Fung 3+0, Kathryn Lessey 1+1, Henna viitaniemi 0+2 ja Adeline Miele 1+0.