ABC-TEAMIN MIESJOUKKUE ESITTI HYVÄÄ PELIÄ

03.06.2019

Sunnuntaina 2.6. pelattiin Velodromilla 3 Miesten SM-sarjan ottelua. Ottelujen aikataulujen kanssa oli taas tiukkaa vääntöä - niinkuin tänä vuonna on lähes poikkeuksetta ollut muutenkin!

Ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Warriors ja Kilppari Turusta. Turkulaiset hallitsivat odotetusti peliä ja voittivatkin ottelun selvin numeroin 0-3.

Sitten kentälle astuivat kovat kilpakumppanit HT-85 Hämeenlinnasta ja ABC-Team. Oli odotettavissa tiukkaa vääntöä tässä tärkeässä koitoksessa. Ottelu alkoikin tasaisissa merkeissä, ABC:n kuitenkin hallitessa enimmäkseen ottelun kulkua. Ensimmäistä maalia saatiin kuitenkin odottaa ihan ensimmäisen jakson lopulle saakka. Tuomas Hämäläinen syötti pompulla Lauri Ondrekan vapaaksi ja tämä siirsi pallon maalin perukoille! Reilun minuutin päästä ABC siirtyi jo 2-0 johtoon, kun Joose Alhomäki iski maalin Tony Meskin syötöstä. Loppunumeroiksi 3-0 teki sitten Tuomas Hämäläinen, Lauri Ondrekan upean esityön jälkeen! Laurin maali lienee lajin Suomenennätys - Laurihan on vasta 13 vuotias - ja todella lahjakas pelaaja! Tuomas Hämäläinen keikkuu pistepörssin kakkosena 4 maalia ja 2 syöttöä - molemmilla hieno alku kaudelle!