BLACK SATURDAY - 2

14.03.2019

No niin, sitten siihen Naisten toiseen SM-loppuotteluun. Viikko sitten oli pelattu tiukka ja tasainen I-loppuottelu Porvoo HC - ABC-Team, ottelu päättyi 2-2 tasapeliin!

ABC-Team aloitti ottelun erinomaisella pelillä ja hallitsi ottelun alkua yllättävänkin selvästi! Pallo pysyi pääsääntöisesti Porvoon kenttäpuoliskolla - maaleja ei kuitenkaan saatu aikaiseksi! Kun ottelua oli pelattu 16 min, tuomittiin ABC:lle sen toinen lyhyt kulma. Ensimmäinen oli suuntautunut vakiopaikkaan - vasemmalta ohi! Nyt laukaus saatiin kohti maalia ja kovan ruuhkan jälkitanteesta Elena Ronkainen iski ABC:n 1-0 johtoon! Se oli myös ottelun puoliaikatulos.

Toinen puoliaika jatkui samansuuntaisesti, ABC:n hallitessa peliä. Kun 24 min oli pelattu, sai ABC rangaistusvippauksen ja mahdollisuuden ratkaista ottelun kulun! Ellun vippaus suuntautui kuitenkin vasemmalta ohi - ja taistelu jatkui! Kun ottelua oli jäljellä enää noin 4 min, siirsi Porvoo pallon vasemmalta oikealle puolustajalle, joka juoksi pallon kanssa läpi kentän - yhdenkään ABC-pelaajan mitenkään estäessä - pari metriä ringin rajalta syöttä etuviistoon vasemmalle pelikaverille, siitä suora veto maalivahdin jalkojen välistä - Porvoon tasoitus 1-1! Maali sinänsä oli hieno suoritus, se että maali syntyi oli kyllä koko kentällisen vika - paitsi maalivahdin! En tiedä missä pelaajat olivat, enkä tiedä missä heidän olisi pitänyt olla, mutta koko oikea laita oli aivan vapaana - ja sen Porvoo hienosti hyödynsi!

Sitten ratkaisu jäi rangaistuskuljetusten varaan! Ja siinä tappio ABC:lle oli jo etukäteenkin selviö! Porvoon 3 pelaajaa onnistuivat kaikki - ABC:n ei! Näin Porvoosta tuli Naisten Indoorhockeyn Suomenmestari! Onnea!