MAAHOCKEYN SM-SARJA ALKOI

29.04.2018

Miesten Maahockeyn I SM-sarjan turnaus pelattiin 28.4. HelsinginVelodromilla. Koleahkossa säässä pelatut ottelut sujuivat kutakuinkin odotetusti, vaikkakin kentän heikko kunto aiheutti ongelmia kaikille joukkueille.

ABC-Team kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Seinäjoen Unitedin - ei se kyllä oikein siltä näyttänyt! Ottelu oli kauden ensimmäinen ja totutusti aina keväällä vie jonkin ajan, että peli lähtee kulkemaan - jos se yleensäkään lähtee! Ehkä ABC hallitsi ottelua hienoisesti, ainakin lyhyet kulmat meille 7-0. Ottelun ensimmäistä ja ainoata maalia saatiin odottaa viimeiselle minuutille asti. Lyhyestä kulmasta Mark Verdegaal löi pallon vasempaan alakulmaan, maalin alustivat Patrik Ollas ja Petri Mikkola. Ehkä ansaittu - mutta varmasi onnekas voitto!

Toiseen otteluun asettui vastaan HT-85 Hämeenlinnasta. Jo viiden min kohdalla siirtyi ABC 1-0 johtoon Joose Alhomäen maalilla, syötön antoi Petri Mikkola. Toisella puoliajalla ottelun loppunumeroiksi 2-0 iski Jussi Paananen viimeistellessään Olli Vesakosken syötön. Nopet hämeenlinnalaiset aiheuttivat useita pahoja tilanteita meidän maalillemme - mutta takaiskuilta vältyttiin. Maalissa loisti ensimmäisen SM-sarjan ottelunsa pelannut Joel Mikkola - pitäen nollat! Onnea Joelille!

Muut tulokset:  HC Kilppari - HT-85 4-0 ja HC Kilppari - Unuted 3-0.

Seuraava turnaus pelataan lauantaina 12.5. Velodromilla klo 12.15 alkaen.

-----------

Sitten kauden kohokohta: EuroHockey Club Challence turnaus 17-20.5. Velodromilla. Turnauksessa pelaavat 8 mestarijoukkuetta (6 eri maasta). Tervetuloa katsomaan - ei peritä pääsymaksua! Kaiken ikäisillä on myös ottelujen välillä mahdollisuus kokeilla lajia valmentajien opastuksella. Varatkaa käteistä mukaan, niin voitte käyttää kahvion palveluita hyväksenne - niin ja ostaa arpoja! Pääpalkintona on lähes 700 Euron arvoinen majoituspaketti Vanajanlinnaan.