NAISTEN LOPPUOTTELU TASAPELIIN

04.03.2018

Lauantaina 3.3. pelattiin Herttoniemenrannan liikuntahallissa Naisten Indoohockeyn  ensimmäinen loppuottelu ABC-Teamin ja Porvoo HC:n välillä. Vaiherikas ottelu päättyi tasalukemiin 1-1.

Ottelu oli heti alusta alkaen tiukka ja tasainen. Ehkä ABC piti enemmän palloa Porvoon päädyssä, mutta Porvoolla oli useita vaarallisia tilanteita meidän maalillamme. Tilanteista kuitenkin selvittiin osin onnella ja osin maalivahtimme Serena Seibelin erinomaisilla torjunnoilla! Kun peliä oli pelattu noin 15 min, sattui kentällä valitettava tapaturma, kun vastustajan maila osui "ykköspelaajamme" silmään! Vahinko mikä vahinko, mutta ehkä se kuitenkin kuuluisi kategoriaan "vaarallista peliä"! Kun peliaikaa oli  ensimmäisellä puoliajalla jäljellä noin 1,5 min, otti ABC aikalisän - lähinnä rauhoittaakseen joukkuetta. Tauko teki tehtävänsä ja kun peliaikaa oli jäjellä 15 sek, kuljetti Elena Ronkainen pallon rinkiin ja syötti maalin eteen, josta Johanna Youhimura ohjasi pallon maaliin juuri peliajan umpeutuessa - 1-0 meille!

Toinen puoliaika sujui samoissa merkeissä, tilanteiden vyöryessä päästä päähän. Ottelun lyhyet kulmat ABC:lle 7-2 - nämä lyhyet olivat kyllä huonoja ja taisi käydä niin, että Porvoon maalivahti ei joutunut torjumaan niistä yhtään. Kuitenkin jotta saadaan näitä lyhyitä kulmia, pitää tietysti saada pallo vastustajan rinkiin ja se kertoo osin pelin hallinnasta. Mutta totuuden nimissä on sanottava, että Porvoolla oli kyllä puoliajan vaarallisimmat tilanteet! Kun peliä oli jäljellä 8 min, saattui "Ellulle" kohtalokas virhe, maalilyönnin aloituksessa hän menetti heti pallon vastustajalle, joka kiitti ja tasoitti pelin loppunumeroiksi 1-1!

Tasatulos oli jännityksen kannalta ihan hyvä tulos ja on mielenkiintoista nähdä miten 10.3. Hämeenlinnassa käy toisessa ja ratkaisevassa loppuottelussa - ottelu pelataan klo 16.30 alkaen. Miesten toinen loppuottelu pelataan samasa paikassa klo 18.00.