MIESTEN SM-SARJAA SEINÄJOELLA

29.01.2018

Lauantaina 27.1. pelattiin Miesten SM-sarjan 5/6 -osaturnaus Seinäjoen Areenan uudessa hallissa. ABC-Team teki poikkeavan ratkaisun, kun päätti matkustaa junalla pelipaikalle! Ratkaisu oli aivan oikea, koska matkustustapa on huomattavasti mukavampi,  kuin ahtaassa autossa istuminen. Uskon kyllä vielä senkin, että sillä on merkitystä myös pelien kulkuun.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui tuleva loppuotteluvastusta HC Kilppari Turusta. ABC aloitti ottelun vahvasti ja jo ottelun 4. min kohdalla siirryimme 1-0 johtoon, Tony Meski maalintekijänä - Petri Mikkolan syötöstä (lk). Vauhdikkaassa ottelussa ei sitten lisämaaleja nähtykään ensimmäisellä jaksolla, ABC kuitenkin kontrolloi peliä ja vastustajan maalintekoyritykset pystyttiin estämään tehokkaasti.

Kun toista jaksoa oli pelattu 10 min, siirtyi ABC ansaitusti 2-0 johtoon, kun Jussi Paananen iski pallon maaliin Jon Lindströmin syötöstä. Kun peliä oli jäljellä 40 sek, kavensi Kilppari lyhyestä kulmasta loppunumeroikksi 2-1. Ottelun kohokohdaksi jäi kuitenkin ABC-Teamin viimeisen minuutin sekoilu - jonka kirjaan kyllä ABC-Teamin ennätykseksi! Ehkä joukkueelle on syytä vielä opettaa hieman pelitktiikkaa - niin tälläisiä hienoja voittoja tulee jatkossakin!

Toisessa ottelussa kohdattiin sitten Seinäjoen United, joka etukäteen ajatellen oli selvästi heikompi vastustaja. Meidän joukkue pelasi huonon pelin, vaikkkin voitettiin ottelu 4-0 (2-0) ei siinä esityksessä ollut paljon lapsille kerrottavaa. Kolme maalia lyhyistä kulmista: Tony maalintekijänä ja Pete syöttäjänä! Siinä välissä 3-0 maalin teki Jon Lindström paluupallosta! Ja sitten junalla kotia kohden!