I-DIVISIOONAA JA NAISTEN SM-SARJAA

22.01.2018

Lauantaina 20.1. pelattiin Herttoniemenrannan liikuntahallissa 2 ykkösdivisioonan ottelua. ABC-Teamin reservijoukkue pelasi ensin Warriorsia vastaan 0-0 tasapelin ja sitten hävisi Vantaa HC:lle 0-3!

ABC-joukkueessa pelasi 6 naispelaajaa ja 6 miespelaajaa - tasapuolisesti! Joukkueemme esitti hyviä otteita, vaikka ei voittoja tullutkaan. Kovavauhtiset ottelut kostautuivat kyllä sitten sunnuntaina 21.1. Naisten SM-sarjaa samassa paikassa pelattaessa!

Ensimmäisessä naisten pelissä ABC-Team voitti Humppilan 8-1 (3-0). Ottelun pisteet: Elena Ronkainen 3+1, Minna Mäkelä 2+1, Adeline Miele 0+2, Henna Viitaniemi 0+2, Annelieke Koskinen 1+0, Carmen Fung 1+0 ja Johanna Youshimura 1+0.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Porvoo HC:n kivikova joukkue. Ensimmäinen puoliaika oli totutusti tasaista ja kovaa vääntöä. Puoliajan ainoa maali syntyikin vasta 18 min kohdalla, kun Minna Mäkelä jatkoi Elena Ronkaisen syötöstä pallon Porvoon maaliin. Toisella puoliajalla ABC sai paremmin otetta peliin, mutta lisämaaleja ei lukuisista maalipaikoista huolimatta kuitenkaan saatu aikaan! Porvoo kuitenkin onnistui ottelun loppupuolella tasoittamaan pelin lopputulokseksi 1-1. Maali syntyi hieman ikävästi pomppaamalla meidän puolustajan mailasta sinne maaliin - kaikki lasketaan!

Kolmannessa ottelussa ABC kohtasi Vantaa HC:n kovasti peliä kokoajan parantavan joukkueen. Vantaa pisti ABC:n joukkueen tiukoille ja ottelu päättyikin meidän tiukkaan 2-0 voittoon. Ottelun maalit: 10 min 1-0 Elena Ronkainen Adeline Mielen syötöstä ja 22 min jälleen Ellu nyt siskonsa Anu Mäkelän syötöstä.

ABC-Teamin joukkueen pelaajat eivät pystyneet "väsyneinä" alkuunkaan esittämään niitä taitoja ja sitä pelikäsitystä - jota heillä varmasti on! Mutta tästä on hyvä jatkaa - naisille kuitenkin 5 ottelun pelaaminen 24 tunnin aikana oli tietysti kohtuuton vaatimus - no menihän se hyvästä harjoituksesta!