ABC-TEAMIN NAISJOUKKUE JATKAA SARJAN KÄRJESSÄ

15.01.2018

Helsingissä 14.1. pelattiin Naisten Indoorhockeyn SM-turnaus 3/5 ja saavutettiin sarjan puoliväli. ABC-Team jatkaa sarjan kärkijoukkueena, kun se voitti kaikki kolme pelaamaansa ottelua. Ilahduttavaa oli havaita, että kaikkien joukkueiden peliesitykset ovat parantuneet ja näin tietysti sarjan taso nousee koko ajan.

Ensimmäisessä ottelussaan ABC-naiset kohtasivat Porvoo HC:n. Ottelu alkoi ihan odotetustikin Porvoon kovalla rynnistyksellä ja he pystyivätkin luomaan monia pahoja tilanteita meidän maalillemme! ABC-maalivahti Serena Seibel pelasi kuitenkin hyvin ja pystyi pitämään hyvillä torjunnoillaan maalimme puhtaana. Kun peliä oli pelattu noin 12 min, sai ABC hieman otetta peliin ja pystyikin luomaan maalipaikkoja Porvoon maalille. Kun peliä oli pelattu 16 min, tuomittiin meille rangaistusvippaus, jonka joukkueen kapteeni Elena Ronkainen vippasi maaliin - tilanne 1-0 - se oli myös ottelun puoliaikatulos. Kun toinen puoliaika lähti käyntiin, niin ABC oli muuttanut hieman peluutustaan ja saikin yhä paremmin ja paremmin otetta peliin, ei kuitenkaan lisämaaleja! 28 min kohdalla tuli meidän joukkueellemme keskikentällä virhe,  jälkitilanteesta lyhytkulma Porvoolle ja siitä maali - tilanne 1-1! Parin min päästä Minna Mäkelän yksilösuorituksella ABC 2-1 johtoon ja heti perään meille toinen rangaistusvippaus, jonka kapteeni "Ellu" pisti jälleen maaliin ja luvut 3-1. Kun ottelua oli jäljellä enää 2 min, niin Minna Mäkelä viimeisteli loppunumeroiksi 4-1! Ottelu oli tiukka ja ehkäpä kovaotteinenkin, mutta siitä selvittiin, ehkä joukkueen kovempi rutiini tässä lajissa oli ratkaisevaa!

Toisessa ottelussa vastaan asettui Humppila Hockey. Ottelun tulos 9-0 (7-0). Joukkue kehittyy kyllä, mutta tässä vaiheessa ABC on vaan vielä liian kova vastustaja! ABC-pisteet ottelusta: Elena Ronkainen 3+2, Farnoosh Inanloo 2+2, Henna Viitaniemi 2+0, Serena Seibel 1+1, Nooshin Inanloo 0+2 ja minna Mäkelä 1+0.

Sitten vastaan asettui Vantaa HC. ABC aloitti ottelun tehokkaasti: 3 min Minna Mäkelä 1-0, 7 min Nooshin Inanloo - Carmen Fung 2-0. Kun peliä oli pelattu 15 min, kavensi Vantaa tilanteeksi 2-1. Kun sitten 18 min kohdalla Elena Ronkainen teki 3-1 maalin - oli puoliaikatulos valmis! Toisella puoliajalla 25 min 4-1 Ellu Mintun syötöstä - 27 nin 5-1 Anu Mäkelä Mintun syötöstä - 35 min 6-1 Ellu - ja loppunumerot 7-1 37 min Ellu tietysti Mintun syötöstä!

Seuraava SM-turnaus pelataan jo ensi sunnuntaina 21.1. Herttoniemenrannan liikuntahallissa klo 14.00 alkaen. Tervetuloa katsomaan!