NAISTEN INDOOR SM-SARJAA

12.12.2017

Tässä sitten "pienellä" viiveellä tuloksia Naisten SM-sarjan otteluista 3.12. Myyrmäen Urheilutalolla.

Sarjan tilastot Torneopalissa ovat ihan sekaisin, uskotaan ja toivotaan, että jonain päivänä asiat on toisin! Tässä kuitenkin vähän tilastoja ABC-Teamin naisjoukkuen peleistä.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Vantaa HC, joka esittikin ottelussa hyviä otteita - selvästi terävämpää peliä kuin edellisessä tunauksessa. Ottelu pysyi tasaisena ja kun peliä oli pelattu 11 min, siirtyi ABC 1-0 johtoon "siskosten maalilla" - Ellu Ronkainen maalintekijänä, Anu Mäkelä syöttäjänä. Toinen puoliaika pysyi tasaisena edelleen, vasta kun ottelua oli pelattu 29 min, siirtyi ABC 2-0 johtoon Minna Mäkelän tekemällä maalilla. Meidän joukkueen peli avautui ja tilanteita pystyttiin luomaan vastustajan maalille huomattavasti enemmän. 32 min kohdalla Ellu Ronkainen iski taululle 3-0 luvut - Minna Mäkelä syöttäjänä. 35 min pelattu - taululle 4-0, Elena Ronkaisen kolmas maali, syöttäjänä Farnoosh Inanloo. Ottelun loppunumeroiksi 5-0 - Minna Mäkelä Elena Ronkaisen syötöstä.

Toisessa ottelussa vastaan asettui uusi tulokas Humppila Hockey. Vastustaja esitti ottelussa selvästi parempaa peliä kuin viimeksi. Tästä voisi tehdä vaikka sellaisen johtopäätöksen, että kyllä nämä naisten ottelut - vaikka eivät kaikki pelit kovin tasaisia olekaan - parantavat monella tavalla eri joukkueiden suorituksia. Meidän joukkueen pelaajat laitettiin hieman eri paikoille ja osa pelaajista siirrettiin ottelun aikana vaihtopenkille "ihailemaan" toisten pelisuorituksia! Ottelun maalit:  2 min  1-0 Nooshin Inanloo   2 min  2-0 Annelieke Koskinen - Elena Ronkainen   10 min  3-0 Elena Ronkainen - Minna Mäkelä   13 min  4-0 Annelieke Koskinen   14 min  5-0 Nooshin Inanloo - Farnoosh Inanloo (= siskosten maali)   6-0 Carmen Fung - Elena Ronkainen    18 min 6-1 vastustajan kavennusmaali ja puoliaikatulos.  24 min 7-1 Johanna Youhimura   28 min  8-1 Carmen Fung  ja 29 min  ottelun loppunumeroiksi  9-1 Johanna Youhimura - Annelieke Koskinen. Turnauksen kolmannessa ottelussa Vantaa HC voitti Humppilan 5-0 (0-0) - siis ensimmäinen puoliaika oli maaliton!

Seuraavat ottelut pelataan 14.1. Herttoniemenrannan Liikuntahallissa klo 11.00 alkaen!