SM-SARJAA JUKOLASSA

11.12.2017

Sunnuntaina pelattiin Indoorhockeyn SM-sarjan 3/6 -turnaus Hämeenlinnassa.

ABC-Team kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Seinäjoen Unitedin. Ottelu oli kova tempoinen, tosin vauhdista piti huolen lähinnä ABC:n pelaajat! Saatiin kyllä maalejakin aikaiseksi. Kun peliä oli pelattu 17 sek, iski Jussi Paananen meidät 1-0 johtoon - hienon yksilösuorituksen jälkeen! 12 min kohdalla lyhyt kulma - 2-0 johto, maalintekijänä Tony Meski, syöttäjät Eemeli Moilanen ja Petri Mikkola. 37 min kohdalla tilanteeksi 3-0 jälleen lyhyestä kulmasta, maalintekijä Tony Meski - syötöt Joonas Helenius ja Petri Mikkola. Vielä viimeisellä minuutilla luvuiksi 4-0 - Eemeli Moilanen syöttäjänä Mark Verdegaal.

Toinen ottelu olikin sitten se selvästi odotetumpi, kun vastaan asettui HC Kilppari Turusta. Vastustaja siirtyi 11 min kohdalla 0-1 johtoon lyhyestä kulmasta. Peli aaltoili puolelta toiselle - oli kuitenkin sellainen tunne, että ABC hallitsi peliä jossainmäärin! Voi olla, että tulkintani ei pidä paikkaansa! Kuitenkin 25 min kodalla Jussi Paananen iski tasoituksen Tony Meskin syötöstä.

Turnauksen parhaat pelaajat olivat kyllä tällä kertaa Tony Meski, joka pelasi molemmat ottelut lähes virheetötä peliä - ja tietysti Jussi "Eki" Paananen, joka oli myös todella hyvä molemmissa peleissä! Niin tosiaan - ei peli päättynyt tasan - vaan noin puolitoista minuuttia ennen pelin päättymistä Kilppari "Tommy Rantala" ilmeisesti potkaisi pallon maaliin! Meidän päädyn tuomari Sinisalo ei nähnyt tilannetta, ei nähnyt kyllä Uunokaan - mutta hän kuuli sen, että maali pitää hyväksyä! Onnea vaan meille - sitä me kyllä tarvitaankin!

Potkumaalit 1-0 Rantalalle!