ABC-TEAM SM-SARJAN KÄRJESSÄ

20.11.2017

Sunnuntaina 19.11. pelattiinn Indoorhockeyn Miesten SM-sarjan 2/6 -turnaus Helsingissä Herttoniemenrannan Liikuntahallissa.

ABC-Team kohtasi kärkiottelussa puolustavan Suomenmestarin HC Kilpparin Turusta! ABC-team aloitti ottelun näytöstyyliin: 1 min 1-0 Joonas Helenius, syöttäjänä Petri Mikkola  4 min 2-0 Petri Mikkola, syöttäjänä Eemeli Moilanen. Mutta sitten pasmat sekosivat - jollain tavalla! Turkulaiset kavensivat 7 min kohdalla tilanteeksi 2-1. Ensimmäisen puoliajan viimeisellä min tilanteeksi 2-2 lyhyestä kulmasta. Vatustajilla oli 5 lyhyttä kulmaa - ABC:llä ei yhtään! Sensijaan ABC laukoi normaalit 8 ohilaukausta - siis ei yhtään maalia kohti!

Toisen puoliajan alku sujui tasaisena. Kun ottelua oli pelattu 29 min yllätti Mika Savander vastustajan maalivahdin lähes 0-kulmasta - tilanne 3-2 meille! Ratkaisu tapahtui heti perään, kun vastustajan pelaaja hankki itselleen todella typerän jäähyn! 32 min pelattu numeroiksi 4-2 Joonas Helenius, jälleen syöttäjänä Petri Mikkola. Loppunumeroiksi 5-2 - kun ottelu oli vanhennut 38 min - lyhyestä kulmasta Tony Meski, Eeemeli Moilanen, Petri Mikkola.

ABC-Team siirtyi yksinään sarjan kärkeen 12 pisteellä, HC Kilppari 9, HT-85 6, Sisukiekko 3 ja United 0 pistettä. Kun Hockeyliiton tulospalvelu Torneopalissa tökkii pahanpäiväisesti, niin siellä sarjataulukko on ihan päin seiniä - tai jotain muuta!