ABC-TEAM ALOITTI HYVIN

12.11.2017

Miesten Indoor-hockeyn SM-sarja 2017-2018 aloitettiin 11.11. Humppilassa. ABC-Team aloitti kauden lupaavasti kahdella voitolla.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui HT-85 Hämeenlinnasta. Ottelun ensimmäinen jakso oli tasainen ja maaleja tehtiin vuorotellen seuraavasti:  1 min  ABC 1-0 Helenius - Mikkola   3 min  HT tasoitti 1-1   5 min ABC 2-1 johtoon Meski - Ollas - Mikkola (lk)   13 min HT 2-2   17 min Ollas - Paananen ABC 3-2  joka oli myös puoliaikatulos. Toisella puoliajalla peli sitten ratkesi selvästi meidän joukkueelle. Kun peliä oli pelattu 28 min, ABC siirtyi 4-2 johtoon  Paananen - Ollas   30 min 5-2 Eemeli Moilanen  32 min 6-2 Meski - Ollas - Mikkola (lk)   35 min 7-2 Paananen - Meski (lk)  ja 37 min kohdalla loppunumeroiksi 8-2 Paananen - Moilanen.

ABC:n toisessa ottelussa vastustajana oli kotijoukkue/sarjatulokas Sisukiekko, joka pitikin meitä ahtaalla ensimmäisen puoliajan. Kun peli oli vanhentunut 17 min, iski Sisukiekko 1-0 johtomaalin - hieman kyseenalaisen, mutta maali kuitenkin! Mutta sitten ABC meni menojaan:  23 min  1-1 Moilanen - Meski  27 min 2-1 Paananen - Ollas  30 min 3-1. Ja sitten lyhyestä kulmasta 34 min kohdalla loppunumeroiksi 4-1 Meski - Ollas - Mikkola.

Muiden otteluiden tulokset: HC Kilppari - United 5-2 (3-0), HT-85 - HC Kilppari 0-4 (0-4) ja United - Sisukiekko 1-4 (0-2). Sarjatilanne ensimmäisen turnauksen jälkeen:  ABC-Team 6, HC Kilppari 6, Sisukiekko 3, United ja HT-85 0 pistettä! Seuraava turnaus pelataan Herttoniemenrannassa sunnuntaina 19.11. klo 14 alkaen. Tervetuloa katsomaan!