ABC-TEAMILLE KAKSI VOITTOA SM-SARJASSA

12.12.2016

Lauantaina 10.12. pelattiin Indoor-Hockeyn SM-sarajan 2/5 -turnaus Hämeenlinnassa. ABC:n pelit sujuivat hyvin ja oikeastaan odotettuakin paremmin!

ABC-Team kohtasi ensimmäisessä ottelussa paikallisen HT-85:den. Ottelu oli heti alusta lähtien meidän joukkueemme hallussa, eikä vastustaja pystynyt luomaan todella vaarallisia paikkojakaan meidän maalillemme! Ottelun tulos 7-1 (3-0) ei jätä paljon selittelyille varaa. Selvää parannusta ABC:llä lyhyissä kulmissa: 6 lyhyttä kulmaa, niistä tehtiin 3 maalia - vastustajalla 4 lyhyttä - ei maaleja! Ottelun maalit: 1-0 Eemeli Moilanen, syöttäjät Joonas Helenius ja Petri Mikkola   2-0 Jon Lindström, Eemeli Moilanen   3-0 Aki Väyrynen, Jon Lindström   4-0 Jussi Paananen, Joonas Helenius ja Petri Mikkola   5-0 Jussi Paananen, Joonas Helenius   6-1 Tony Meski, Eemeli Moilanen ja Petri Mikkola    7-1 Jussi Paananen, Petri Mikkola

Toisessa ottelussa vastaan asettui Seinäjoen United. Täkeästä ottelusta odotettiin todella tiukkaa ja jännitytävää koitosta. Muutaman minuutin ajan molemmat joukkueet pelasivat joko varman päälle tai sitten hosuen - en ole varma miten se meni! Sitten ABC sai selvän otteen pelistä ja Aki Väyrynen iski 1-0 johtomaalin Jon Lindströmin syötöstä 8 min kohdalla. Vastustaja iski välittömästi tasoituksen 1-1 hienolla kuviolla! 13 min kohdalla ABC siirtyi 2-1 johtoon lyhyestä kulmasta maalintekijänä Jussi Paananen Petri Mikkolan syötöstä - ja taas vastustaja tasoitti melkein heti rangaistusvippauksella! Puoliajalle mentiin tasatilanteessa 2-2, mutta ei missään vaiheessa tuntunut siltä, että me ei voitettaisi tätä peliä!

Toinen puoliaika olikin sitten vielä selvempää ABC:n hallintaa. Heti alussa 3-2 johtoon meidän iski Jon Lindström ja parin min päästä tilanteeksi 4-2 Tuomas Hämäläinen Petri Mikkolan syötöstä. 29 min kohdalla tilanne jo 5-2 Jussi Paanasen maalilla, syöttäjä Aki Väyrynen. Vastustaja kaunisteli loppunumeroiksi 5-3 ottelun viime hetkillä! Peli kulki kauttaaltaan hyvin, lyhyestä tehtiin maali kun taas vastustajan lyhyet puolusteen hienosti! Joukkue pelasi näissä peleissä määrätietoisesti, taktiikkaa noudattaen, ja se näkyi myös pelaajien onnistumisissa. Yksi ABC-Teamin ennätyskin kirjattiin historiaan: Koskaan aikaisemmin mikään seuran joukkue ei ole onnistunut 7 kertaa laukaisemaan osumatta tyhjään maaliin - nämä pojat sen sitten tekivät!

Sarjatilanne:  Kilppari 13,  ABC-Team 11, United 4 ja HT-85 0 pistettä. Seuraava turnaus pelataan Turussa sunnuntaina 8.1.2017.