KATKERA TAPPIO ABC-TEAMILLE

21.08.2016

Seinäjoella 20.8. pelatussa SM-sarjan ottelussa kohtasivat paikallinen United ja ABC-Team. Ottelu oli ratkaiseva loppuotteluihinn pääsystä.

Ottelusta oli etukäteen odotettavissa tiukka ja tasainen olivat aikaisemmat ottelutkin päättyneet ristiin - siis 0-1 ja 2-0 voittoihin. ABC-Teamin hieno ottelu ja 3-1 voitto sarjan kärkijoukkueesta HC Kilpparista keskiviikkona olivat kuitenkin kääntämässä ottelua ABC:lle! Aina ei kuitenkaan käy niin kuin toivotaan. Ei kuitenkaan saatu ihan parasta ryhmää matkaan, koska tuli odottamattomia työmatkoja.

Kun ottelu sitten alkoi tunnustelevana ja tasaisena, ei oikein tiennyt kumpaan suuntaan ottelu tulisi kääntymään. Kun ottelua oli pelattu noin 20 min, niin ABC:n Tommi Juutilainen kaatui ja loukkaantui niin pahoin, että joutui jättämään pelikentän. Tämä oli erittäin paha takaisku ABC:lle, koska Tommi oli erittäin tärkeässä roolissa joukkueen pelitaktiikan noudattamisessa. Ottelu jatkui suhteellisen tasaisena ensimmäisen puoliajan, mutta kun toinen puoliaika alkoi, siirtyi ote Unitedillä aina enemmän ja enemmän. Kun peliä oli pelattu 50 min, sai kotijoukkue lyhyen kulman ja iski siitä 1-0 johtoaseman itselleen. ABC-Teamin viisikko sekoili tilanteessa, kun lyhyenkulman roolitus ei ollut oikein hallinnassa! Kun ottelua oli jäljellä 7 min, otti ABC-Team aikalisän, ja laati jonkinlaisen taktiikan, millä ottelu olisi tasoitettu. Kuvio ei onnistunut ollenkaan, vaan vastustaja iski vastahyökkäyksestä luvuiksi 2-0 - ja peli oli sitten siinä! ABC-Team ei pelanut hyvin, vaan joukkueen yhteispeli ontui jostain syystä pahoin - eikä oikein hyviä yksilösuorituksiakaan nähty! United oli parempi ja ansaitsi tietysti voittonsa - vaikka vähän jäi kalvamaan . . .!