BAMBERS VOITTOON

05.07.2016

Maanantaina 4.7. Velodromilla pelatussa alemman loppusarjan ottelussa Bambers voitti HT85/2:sen numeroin 3 - 2 (1-1). Ottelu pelattiin rankassa vesisateessa - ei tarvinnut kastella kenttää!

Ottelu alkoi kotijoukkueen kannalta vähän huonosti, koska pallo oli meidän maalissamme jo reilun min pelin jälkeen! Bambers pelasi kuitenkin todella hyvää peliä, palloa siirreltiin pelaajalta toiselle - siis syöttöpeli toimi! Kun ottelua oli pelattu 13 min Bambers tasoitti tilanteeksi 1-1, maalin tekijä Tuomas Hämäläinen Elena Ronkaisen syötöstä. Molemmat joukkueet vaihtoivat toiselle puoliajalle maalivahdin - meille Markun tilalle tuli maaliin Paavo. Toisella puoliajalla peli kulki pääasiassa kotijoukkueen hallitessa tilanteita, mutta HT:n nopeat hyökkäykset olivat todella vaarallisia Bambersin "oudolle puolustukselle"! Kun peliä oli pelattu 39 min, iski Tuomas Hämäläinen toisen maalinsa Markin syötöstä. 45 min pelin jälkeen siirtyi Bambers jo ratkaisevan tuntuiseen 3-1 johtoon, maalin tekijänä kunnostautui Antti Päätalo, Tuomas Hämäläisen toimiessa tällä kertaa syöttäjänä. Aivan ottelun loppuhetkillä HT sai vielä lyhyen kulman, josta se hieman onnekkaastikin kaunisteli loppunumeroiksi 3-2. Erittäin hyvä peliesitys kotijoukkueelta, kun ottaa huomioon sen, että paikalla ei ollut yhtään normaalisti puolustuspäässä pelaavaa peluria - lomailevat jossain päin!

Bambersin seuraava ottelu on Hämeenlinnassa tortaina 28.7.