BAMBERS I-DIVISIOONASSA

30.05.2016

Bambers Team pelasi 28.5. Hämeenlinnassa I-divisioonan turnauksen alkusarjan viimeiset ottelunsa, joista tuloksena tappio ja tasapeli.

Ensimmäisessä ottelussa Bambers kohtasi HT-85/2 -joukkueen. Ottelu ei sujunut ollenkaan odotusten tai ei ainakaan toiveiden mukaisesti! HT oli kaikessa selvästi parempi joukkue, joten tuloksessa 0-4 ei ole paljon selitteleminen varaa - oltiin vaan huonompia.

Toisessa ottelussa vastaan asettui Sisukiekko Urjalasta. Ensimmäinen puoliaika meni tasaisissa merkeissä, eikä maalejakaan saatu aikaiseksi - peli oli edelleen heikohkoa. Toisen puoliajan alussa nostettiin kärkeen maalintekijäksi Juha Hyttinen, joka onnistuikin jo parin minuutin kohdalla ja vei meidät 1-0 johtoon. Ottelu sujuikin noin 20 min ihan mukavasti, meidän hallitsessa pääasiassa pelitilanteita. Kun ottelua oli jäljellä ainoastaan muutama min, niin Sisukiekko onnistui iskemään 1-1 tasoituksen - ja näihin numeroihin ottelu sitten päättyikin. Tasapeli lienee oikeutettu ja pelitilanteisiin nähden okeutettu tulos.