MAAHOCKEYKAUSI KÄYNTIIN

03.05.2016

Maahockeyn SM-sarja on käynnistynyt ja ensimmäinen turnaus on pelattu 23.4.  Turnaus jouduttiin siirtämään Velon remontin valmistumisen edelleen siirtyessä Hämeenlinnaan. Ottelutapahtuma ei kovin korkeatasoiseksi noussut - osin kentän ja osin kylmästä säästä johtuen! Tuloksia peleihin tietysti saatiin.

ABC-Team kohtasi ensimmäisessä ottelussaan HC Kilpparin Turusta. Ottelun ensimmäinen jakso sujui yllävänkin tasaisena, eikä kumpikaan joukkue pystynyt maalintekoon. Toisella puoliajalla mestarijoukkueen parempi rutiini ratkaisi ottelun - lopulta selvin numeroin 4-0 (0-0). ABC:n yhteispeli ei oikein sujunut, eikä se pystynyt kunnollisia maalipaikkoja luomaankaan, joten tappio kauden avausottelussa oli selviö!

Toisessa ottelussaan ABC kohtasi Seinäjoen Unitedin. Ottelu oli jatkon kannalta molemmille joukkueille erittäin tärkeä. Yllättäin ABC hallitsi ottelun alkua ja pystyi huomattavasti parantamaan omaa peliään avausottelusta. Ottelu jatkui tasaisena, eikä United oikein saanut aikaan mitään vaarallista meidän maalillemme. Kun ottelua oli jäljellä noin 15 min, ABC pystyi luomaan pari vaarallista tilannetta Unitedin maalille, ja jälkimmäisestä se iskikin 1-0 johtomaalin Jussi Paanasen tehdessä maalin Arun Justuksen toimiessa syöttäjänä. Maali jäi sitten voittomaaliksi, kun kumpikaan joukkue ei pystynyt lisäämään maalisaldoaan!

Seuraava turnaus pelataan joko Velodromilla tai sitten Martinlaaksossa lauantaina 7.5. (Otteluaika selviää myöhemmin)!

I-DIVISIOONAKIN saatiin käyntiin, tosin aika vaivalloisesti. Olosuhteista johtuen, sarja käynnistettiin pelaamalla ottelut Hockey-5 -säännöillä. Ja sehän tarkoitti sitä, että maahockeyn pelaamisella ja tällä formaatilla pelaamisella ei ollut mitään yhteistä! No saatiinhan siinäkin jonkunlaiset tulokset aikaiseksi. Bambers Teamille kaksi selvää häviötä.

Seuraava turnaus pelataan sunnuntaina 15.5. klo 12.00 alkaen Velodromilla.