BAMBERS VOITTI OTTELUNSA

18.01.2016

Helsingissä 9.1. Pirkkolan Palloiluhallissa pelatussa Indoor-hockeyn I-divisioonan 3/5 -turnauksessa ABC-Teamin reservijoukkue Bambers voitti kaikki pelaamansa 3 ottelua. Turnauksen ottelut olivat kauttaaltaan tiukkoja ja tasaisia, eikä helpolla selvinnyt Bambers joukkuekaan.

Ensimmäisessä ottelussaan Bambers kohtasi paikallisvastustajansa Warriorsin. Ottelu päättyi meidän 4-3 (1-0) voittoon - kovan väännön jälkeen - voittomaali vasta ottelun viimeisellä minuutilla! Toisessa ottelussa Bambersia vastaan asettui BMT Lahdesta. Loppunumerot meille 5 - 2 (2-1). Ottelu pysyi tasaisena toisen puoliajan alkupuolelle, jonka jälkeen Bambers karkasi voittoon. Etukäteen tiukinta vastustajaa odotettiin kolmannessa ottelussa, jolloin vastaan asettui Vantaan HC entisine maajoukkue pelaajineen. Ensimmäinen puoliaika sujuikin tasaisena. Ratkaisut tapahtuivat toisen puoliajan alkupuolella, kun Bambers teki kaksi maalia. Ottelu päättyikin sitten meidän voittoon 3 - 2 (1-1).

Sarjatilanne: HT-85/2 18, SisuKiekko 13, Bambers 13, Vantaa HC 10, Porvoo HC 9, Warriors 7 ja BMT 0 pistettä. Seuraava turnaus pelataan Helsingissä Pirkkolan Palloiluhallissa lauantaina 23.1. klo 13.00 alkaen.