ABC-TEAMILLE TASAPELI

25.06.2015

Keskiviikkona 24.6. kohtasi ABC-Team maahockeyn SM-sarjan ottelussa HT-85:n Hämeenlinnasta. Ennakkoon ajatellen odotettiin tasaista ottelua, mutta lähdettiin kuitenkin otteluun siitä, että se on käännettävissä voitoksi!

Ottelu pelattiin surkeissa olosuhteissa, vettä satoi koko ajan lähes kaatamalla. Mutta tietysti sade teki sen, että kenttä oli kerrankin "kasteltu kunnolla"! Kun ottelua oli pelattu runsas 10 min, niin ABC siirtyi 1-0 johtoon, maalintekijänä Kari Saari ja syötön antoi Mika Pirttimaa. Ensimmäinen puoliaika sujui kuitenkin tasaisissa merkeissä ilman lisämaaleja.

Toisen puoliajan alussa HT ilmeisesti nosti peliään enemmän hyökkäysvoittoisaksi, tai sitten ABC:n pelurit muuten vaan peruuttivat omalle maalialueelleen - en tiedä kumpi pitää paikkansa! Tosiasiassa koko toinen puoliaika pelattiin ainakin 80%:sesti ABC:n puoliskolla. Kun peliä oli jäljellä noin 10 min, niin HT iski tasoitusmaalin ja samalla ottelun loppunumeroiksi 1-1.

ABC:n joukkueessa on lähes puoli tusinaa maajoukkue pelaajia - mutta missä on pelurien taidot ja tehot, kun ei saada oikein mitään aikaiseksi! On lähes surkuhupaisaa, että joukkueen "tehokaksikko" Saari-Pirttimaa vastasivat joukkueen tehoista - sillä ko. pelurit eivät kaikella kunnioituksella ole ihan maajoukkuetasoa - vai pitäisikö miehiä vaihtaa maajoukkueeseen!

ABC-Teamin seuraava ottelu on Velodromilla keskiviikkona 1.7. klo 19.30, jolloin vastaan asettuu paikallisvastustaja Warriors.