ABC-TEAMILLE SELVÄ VOITTO

11.06.2015

Maahockeyn mestaruussarjan ottelussa 10.6. kohtasi ABC-Team kotonaan Velolla BMT:n Lahdesta. Ennakkosuosikkina otteluun lähti kotijoukkue, vaikkakin sen peli on viime aikoina "tökkinyt" pahasti!

Joukkue muutti pelikuvioitaan ja lähti otteluun selvästi aikaisempaa paremmalla asenteella. Toinen kärkipelaaja, ensimmäistä otteluaan tällä kaudella pelannut Jussi Pernaa oli ottelun hahmo. Oikea-aikaiset syötöt ja harhautukset olivat myrkkyä lahtelaisille. Ottelu päättyi murskalukemiin 9-0 (5-0) ja Jussin pistesaldo ottelussa oli 3 maalia + 6 syöttöä!?!

Ottelu pysyi maalittomana ensimmäiset 15 min, mutta sen jälkeen ABC latoi maaleja tasaiseen tahtiin. Ensimmäinen puoliaika oli kaikkiaan hyvää ja tehokasta peliä.

Toisella puoliajalla - neljästä maalista huolimatta - peli ei kulkenut enää yhtä hyvin kuin ensimmäisellä puoliajalla. Pelaajat pyrkivät kuljettamaan palloa juuri ratkaisevan verran kauemmin, eikä nopeita hyviä ratkaisuja saatu samallalailla aikaan! Maalien syntyminen olikin enemmän vastustajan lepsun pelin kuin meidän hienojen suoritusten ansiota! Hyvä suoritus kuitenkin koko joukkueelta!

Seuraava ABC:n ottelu pelataan Velolla 24.6. 19.30 jolloin vastaan asettuu HT-85 Hämeenlinnasta.