ABC-TEAMILLE TAPPIO SEINÄJOELLA

01.06.2015

Maahockeyn mestaruussarjan ottelussa 31.5 Seinäjoella kohtasi ABC paikallisen Unitedin. Ottelu oli ennalta katsoen mielenkiintoinen, ihan mitalipelejäkin ajatellen. Kun ABC ei kuitenkaan saanut jalkeille parasta mahdollista joukkuettaan, niin tilanne tietysti muuttui kotijoukkueen eduksi.

Ensimmäinen puoliaika sujui kotijoukkueen selvässä hallinnassa. mutta maaleja ei saatu kuitenkaan aikaiseksi. Kun ottelua oli pelattu 26 min, niin United siirtyi ansaittuun 1-0 johtoon - kuitenkin puolivahingossa - kun ABC:n puolustulle sattui kommunikointivirhe.

Toisen puoliajan alussa vihellettiin kotijoukkueelle rangaistusvippaus, varmasti oikein sääntöjen mukaan, mutta Unitedin pelaajan "näytellessä" pahempaakin rikettä. Ehkä rankkari vihellettiin kuitenkin hieman "heppoisesti". Vippaus maaliin ja tilanne 2-0. Tämän jälkeen ABC:n peli sekosi täysin muutamaksi minuutiksi, sillä vajaan 6 min aikana United sai tehdä suhteellisen helposti 3 lisämaalia. Toinen puoliaika jatkui sitten kotijoukkueen hallitessa tapahtumia, tosin ABC pystyi luomaan muutamia vaarallisia tilanteita - onnistumatta kuitenkaan maalinteossa. Kun lisämaaleja ei enää nähty, lähti ABC-Team kotimatkalle 0-5 tappion kärsineenä.

Sarjatilanteesta ei ole oikein tarkkaa tietoa, kun liiton sivuille ei ole saatu kuin kolmen ottelun tulos - vaikka otteluita on kuitenkin pelattu jo yhdeksän! Liitossa ei ole ketään, joka ajattelisi ja huomaisi sen mahdollisuuden, että muitakin joukkueita kiinnostaa otteluiden tulokset. Imeisesti riittää se - että itse tietää!