ABC-TEAMILLE TAPPIO TURUSSA

18.05.2015

Maahockeyn SM-sarjan avausottelussaan ABC kärsi selvän 0-2 (0-2) tappion HC Kilppareille.

Ottelu alkoi heti turkulaisten selvässä hallinnassa, ABC:n yrittäessä lähinnä puolustaa omaa maaliaan. Ottelun maalit tulivat 25. ja 29. kohdalla - molemmat lähes kopioita toisistaan - pallo pomppi ohi ABC pelaajien turkulaiselle, joka sitten siirsi pallon maaliin. ABC pelasi sijoittaen pelaajat hieman oudoille paikoille, mutta se ei oikein toiminut! Toisen puoliajan alkaessa ABC siirtyi pelaamaan omaa peliään, vaihtaen pelaajien pelipaikkoja. Puoliaika sujuikin hieman paremmin, mutta oltiin kaikesta huolimatta selvästi vastustajia huonompia lähes kaikessa!

Turkulaisten kenttä on maahockeylle täysin sopimaton, kenttä on ainakin 15 m liian leveä ja ainakin 10 m liian pitkä. Siis vähintään 1500 neliömetriä liikaa tilaa! Kentältä puuttuu merkinnät neljännesviivoista ym. On mielenkiintoista nähdä mitä kilpailuvaliokunta sanoo tästä - onhan seuroille annettu varoituksia tuomaripöydän puuttumisestakin - ei tainnut olla Turussakaan!