ABC-TEAM TOISEKSI IKÄMIEHISSÄ

23.03.2015

Hämeenlinnassa 21.3. pelatussa Ikämiesten Indoorhockeyn SM-kisoissa sijoittui ABC niukasti toiseksi, jääden vain pisteen päähän turnauksen voittaneesta Seinäjoen Unitedista.

Ensimmäisessä ottelussa ABC - HT-85 peli kulki hieman odottamattakin ABC:n hallitessa tapahtumia. HT ei pystynyt oikein luomaan todellisia maalipaikkoja. Ottelu päättyikin numerollisesti selvään Teamin voittoon 3-0 (1-0). Maaleista kaksi ensimmäistä tehtiin lyhyistä kulmista.

Toisessa ottelussa asettui vastaan BMT Lahdesta. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli aika tasainen, peli aaltoili kentän molemmissa päissä. Toisella jaksolla ABC onnistui maalinteossa kahdesti BMT:n jäädessä maaleitta. Tuloksen siis meidän voitto 2-0 (0-0).

Kolmas koitos Vantaa HC vastassa, oli jos mahdollista - vieläkin tiukempi kuin edelliset ottelut! ABC iski kuitenkin toisen puoliajan puolivälissä neljän minuutin aikana 3 maalia, ja ratkaisi ottelu voitokseen. Loppuhetkillä Vantaa kavensi loppunumeroiksi 3-1(0-0).

Turnauksen voiton kannalta ratkaisevin ottelu oli ottelu Unitedia vastaan. Ottelu oli kauttaaltaan tasaista vääntöä ja yllättävän korkeatasoinenkin! Seinäjoki siirtyi 1-0 johtoon lyhyestä kulmasta toisella puoliajalla, kun vastusta vippasi pallon yläriman kautta maalin ylätakakulmaan. Loppuminuutin ABC pelasi ylivoimalla ilman maalivahtia, ja saikin muutamia vaarallisia tilanteita Unitedin maalille. Ottelu ratkesi aivan viime hetkillä, kun ABC:n lyhyenkulman jälkitinteessa maalilaukaus metrin päästä päätyi tolpan kautta maalivahdille, joka torjui tilanteen päätyrajan yli. Tasapeli olisi nimittäin riittänyt mestaruuteen ABC-Teamille, koska United oli aiemmin joutunut tyytymään tasapeliin 3-3 BMT:tä vastaan pelatessaan - BMT johti ottelua 2 min ennen ottelun päättymistä vielä 3-1! Lopputulos siis ABC-United 0-1 (0-0).

Turnauksen viimeisessä ottelussaan ABC kohtasi Warriorsin Helsingistä. Lopputulos 11-1 (6-0).

Sarjataulukko:  United 13 pistettä, ABC-Team 12, HT-85 9, Vantaa HC 6, BMT 4 ja Warriors 0 pistettä.