ABC-TEAMILLE HOPEAMITALIT INDOORISSA

16.03.2015

Turussa 15.3. pelatussa toisessa Indoor-hockeyn loppuottelussa ratkaistiin SM-mitalien kohtalo.

Ottelu alkoi ABC:n osalta nihkeästi - ei oikein saatu peliä kulkemaan toivotulla tavalla. Sen sijaan turkulaiset vyöryttivät tasaisesti hyökkäyksiään ABC:n maalia kohti. Kun peliä oli pelattu noin 10 min, vastustaja hyökkäsi oikealta ja syötti takaviistoon, josta pallo pomppasi ABC puolustajan jalasta maaliin. Neljä minuuttia myöhemmin vastustajan lyhyestä kulmasta epäonnistunut laukaus pomppi maalivahdin torjunnasta tolppamiehen rintaan ja siitä maaliin! Aika erikoisia maaleja molemmat!

Puoliajalla ABC teki muutoksia pelitaktiikkaansa ja muutti hieman pelaajien pelipaikkoja. Tämä muutos toimi vain osittain - se lopetti Kilpparien hyökkäyspelin lähes kokonaan, mutta oma peli ei vieläkään toiminut kunnolla. Kun noin 8 min otteluaikaa oli jäljellä otti ABC aikalisän ja joukkue pohti maalivahdin ottamista pois kentältä. Päädyttiin kuitenkin jatkamaan ottelua maalivahdin kanssa vielä pari minuuttia - jälkikäteen on helppo arvioida päätöstä joka oli selvästi virhe. Nimittäin kun sitten viimein otettiin maalivahti pois ja pistettiin kentälle ylimääräinen kenttäpelaaja alkoi tapahtua. Vastustaja oli tosi pahassa sillassa ja joutui keskittymään ainoastaan oman maalinsa suojelemiseen ja ajan peluuseen. ABC iski ensin luvuiksi 1-2, kun Jussi Pananen siirsi Petri Mikkolan syötöstä pallon vastustajan maaliin. Ja heti perään Petri Mikkola tasoitti peli 2-2 Tony Meskin syötöstä. Se ei kuitenkaan riittänyt, koska ensimmäinen ottelu oli päättynyt HC Kilppareiden voittoon, niin Turkulaiset voittivat ansaitusti Indoorhockeyn Suomen Mestaruuden - ja meidän osaksi tuli "tyytyminen " hopeamitaleihin! ABC-Team onnittelee Suomen Mestareita!