SELVÄ TAPPIO ABC-TEAMILLE

12.08.2015

Sunnuntaina 9.8. Velodromilla pelatussa Maahockeyn SM-sarjan ottelussa ABC-Team - United koijoukkue kärsi selvän tappion 1-5 (1-1).

Ensimmäinen puoliaika alkoi vieraiden lievässä hallinnassa ja se siirtyikin 15 min kohdalla 0-1 johtoon lyhyestä kulmasta. Maalin jälkeen pelin kulku hieman tasoittui ja kun peliä oli pelattu 25 min, niin ABC tasoitti pelin tilanteeksi 1-1. Maakintekijänä Tony Meski, syöttäjänä  Jussi Paananen.

Toinen puoliaika alkoikin sitten kotijoukkueen kannalta surkeasti, kun vastuataja iski 38. ja 40. minuuteilla tilanteeksi 1-3. Käytännössä peli ratkesi näihin helpohkoihin maaleihin. ABC ei pystynyt läheskään samaan peliesitykseen, kuin viime viikolla turkulaisia vastaan, vaan kauttaaltaan pelaajien peliesitykset jäivät kovin vaisuiksi. Ottelun loppupuolella United teki vielä rankkarista 1-4 ja loppunumeroiksi vielä 1-5 maalit!

ABC:n seuraava ottelu on torstaina 20.8. Hämeenlinnassa (HT-85 - ABC-Team) ja sarjan päätösottelu keskiviikkona 26. 8. Lahdessa (BMT - ABC-Team).