ABC-TEAM VOITTI KILPPARIT

28.02.2015

Indoor SM-sarjan 6/6 turnauksessa, joka pelattiin 28.2.2015 Hämeenlinnassa saavutti ABC-Team kaksi voittoa.

Turnauksen ensimmäisessä ottelussa ABC kohtasi sarjaa puhtaalla pelillä johtavan HC Kilpparin Turusta. Kilpparit siirtyi 1-0 johtoon jo ottelun toisella minuutilla rangaistusvippauksella. ABC tasoitti kuitenkin ottelun kun sitä oli pelattu 7 min - Tony Meski iski maalin Eki Paanasen syötöstä. Ottelu sujuikin tasaisena koko ensimmäisen puoliajan, eikä lisämaaleja saatu aikaan. Kun toista puoliaikaa oli pelattu 7 min, siirtyi ABC 2-1 johtoon Tony Meskin viimeistellessä rankkarin. Heti perään Eki Paananen viimeisteli 3-1 johdon hienolla yksilösuorituksella. Turkulaiset kavensivat 2-3:een ja kun ottelua oli jäljellä 7 min he tasoittivat otteluntilanteeksi 3-3! Ottelu jatkui vaiherikkaana - maalitilanteita oli molemmissa päädyissä. Kun peliaikaa oli jäljellä noin minuutti, ABC iski voittomaalin 4-3 lyhyestä kulmasta, Tony Meski teki maalin Petri Mikkolan syötöstä.