VOITTO JA KARVAS TAPPIO

25.11.2014

Sunnuntaina 23.11. pelatussa Indoor SM-turnauksessa ABC voitti ensin HT-85:n 5 - 1 (0-0). Peli oli ensimmäisen puoliajan todella nihkeää, eikä tulosta saatu millään aikaiseksi. Toisella puoliskolla sitten pelattiin jo huomattavasti paremmin ja saatiin odotettu voitto.

Toisessa pelissä sitten tapahtumia riitti! Alku oli tasaista, mutta 13 min kohdalla United oli siirtynyt jo 3 - 1 johtoon. 16 minuutin kohdalla pidetty ABC:n aikalisä tuotti tulosta ja joukkue tasoittikin ottelun jo 3 - 3:een. Toinen puoliaika alkoi ABC-Teamin hallinnassa ja joukkue siirtyi 3 - 5 johtoon. ABC näytti ajoittain olevan jopa ylivoimainen - tai ainakin siltä tuntui! Mutta kun peliä oli pelattu 28. min, niin United kavensi tilanteeksi 4 - 5. Sitten parin minuutin välein 5 - 5 ja johtoon 6 - 5! Pelitapahtumat kääntyivät aivan päälaelleen. Kun peliaikaa oli jälellä noin minuutti, iski United vielä viimeisen naulan ABC:n arkkuun tekemällä lyhyestä kulmasta 7 - 5 voittomaalin! ABC-Team esitti ajoittain hienoa peliä, mutta ratkaisuhetkillä tehtiin myös pahoja virheitä. Tony Meski teki 6 maalia, joista 5 lyhyistä kulmista.