KOLMAS VOITTO ABC-TEAMILLE

03.06.2014

Maanantaina 2.6. Helsingissä pelatussa mestaruussarjan ottelussa ABC-Team kohtasi HT-85:n Hämeenlinnasta.

Loukkaantumisista ja muista syistä kovin varamiehinen ABC yllätti kaikki ottamalla arvokkaan 1-0 voiton. Ottelun ensimmäinen puoliaika oli selvästi HT:n hallintaa, ABC:n pystyessä vain muutaman kerran kunnon hyökkäykseen - tilanne puoliajalla 0-0. Toisella puoliajalla, kun ottelua oli pelattu 41. min ABC onnistui hyökkäyksessään, kun Markku Pitkänen siirsi pallon HT:n maaliin Jon Lindströmin syötöstä. Maali jäikin ottelun ainoaksi, vaikka Hämeenlinnalaisen painostivat koko toisen puoliajan rajusti, niin ABC paketti pysyi hienosti kasassa! Ottelun sankareita olivat maalivahti Paavo Ondreka ja liberona häärinyt Juha Hyttinen - ja tietysti Jussi Pernaa, joka lähes ainoana meistä pystyi pitämää palloa hallussaan! Pallonhallinta oli ehkä 20% ABC ja 80% HT!

Seuraava ottelu on 15.6. Helsingissä klo 16.30, jolloin vastaan asettuu United Seinäjoelta.